Waardering patiënten

In 2017 zijn er 101 cliënten uitgenodigd via Mediquest om de KEO in te vullen. Het aantal respondenten bedraagt 49 clienten, wat  48,5 % van de uitgenodigden is.

De logopedist krijgt als algeheel cijfer :  9,08

85,2 % van de  cliënten beveelt de logopedist aan bij vrienden of familie. Dit is een significant bovengemiddelde score vergeleken met andere aan Mediquest deelnemende praktijken .

 Op de onderdelen “informatie”, “verwachtingsmanagement behandelproces” is er geen significant verschil met andere deelnemende praktijken.

Op de aspecten Bejegening, Participatie en Therapietrouw scoort de praktijk eveneens significant beter dan andere deelnemende praktijken.

 Enkele  voorbeelden van feedback door de cliënt :

”Ik ben perfect  geholpen door mijn logopedist!. Ze was altijd heel vriendelijk en behulpzaam, ze begreep mijn probleem en heeft mij hier vanaf geholpen. Nogmaals dank Marie-Therese.”

“Super lief en  aardig voor kind en ouder. Kan mij geen betere logopedist wensen! Je bent echt een hele  fijne logopediste. Die heel lief is voor de kinderen maar ook voor ons klaar staat.

“Heel erg bedankt voor de goede begeleiding en adviezen”

“Wij zijn zeer tevreden met de behandeling. Onze zoon kan nu praten en scoort boven gemiddeld. Beter dan dit hadden wij niet kunnen wensen”

Het team van Vallen Logopedisten