Waardering patiënten

Onze logopedisten krijgen als algeheel cijfer: 9,3

Dit cijfer wordt gegeven als antwoord op de vraag: welk cijfer geeft u de zorg van uw therapeut? Een 0 betekent: zeer slechte therapie. Een 10 betekent: uitstekende therapie.

De logopedist krijgt als aanbevelingsscore: 9,5

Cliënten krijgen na afloop via een anonieme enquête de vraag: zou u uw therapeut bij mensen met dezelfde gezondheidsklachten aanbevelen? Een 0 betekent dat u de zorgverlener zeker niet zou aanbevelen. Een 10 betekent dat u de zorgverlener zeker wel zou aanbevelen. Dit betekent dat 95% van de  cliënten de logopedist aanbeveelt bij vrienden of familie.

Enkele voorbeelden van feedback door de cliënt:

”Ik ben perfect geholpen door mijn logopedist! Ze was altijd heel vriendelijk en behulpzaam, ze begreep mijn probleem en heeft mij hier vanaf geholpen. Nogmaals dank Marie-Thérèse.”

“Super lief en aardig voor kind en ouder. Kan mij geen betere logopedist wensen! Je bent echt een hele fijne logopediste, die heel lief is voor de kinderen maar ook voor ons klaar staat.

“Heel erg bedankt voor de goede begeleiding en adviezen”

“Wij zijn zeer tevreden met de behandeling. Onze zoon kan nu praten en scoort boven gemiddeld. Beter dan dit hadden wij niet kunnen wensen”